böcker

AHNHEM Offer utan ansikte (Fabian Risk #1)

 

“now and it mustn’t be broken under any circumstance. There was so much yet to be said, but it would all come in good time. So many meaningless apologies. So many strained explanations. Promises”

Review
läst en om dt va 2, 3e, nu läst ettan före 4e.= & senast utkomna)
Offer utan ansikte – vann crimetime Award 2015. En författare jag inte hunnit med tidigare.
AHNHEM s (skrivit för både huss o wallander (tv) säger ju en del om hans förmågor.=)

”offer utan ansikte” debutboken, – lite våldsamt äventyr, både psykologisk och intelligent!
590 sidor av briljant story, inte en seg sida!! läser en del, men massa runt om kring o förklaringar, 180 sidor före det händer något ch boken är bra, men det märks här att man kan göra varenda sida exilent spännande och ändå få med all handling runt omkring och med personerna, miljöer osv.

Den börjar med en man som ligger fastbunden, uppspänd, utomhus, med ögonbindel, med kråka ätandes på honom och han blir av något konstigt torterad en gång per dygn, oregelbundet, oftast flera timmar, ibland inte.. men han förstår inte med vad:………..

Helsingborg, är staden
kriminalpolisen, pappan, huvudpersonen Fabian flyttar tillbaka till med sin fru och 2 barn, dottern och tonårssonen; från Stockholm (där jag nu bor själv, bodde några år i vackra staden Helsingborg med, några år före denna utspelar sig) då va den underbar, staden, början 90 tal, så fint då!
– får längtan dit.! –

en av de bästa författarna, har 2 olästa från mannen kvar, som får vänta några veckor till nästa år.=)
kan inte bli mycket bättre än detta.!

Annonser

Author

jea_eriksson@hotmail.com
jag har alltid läst sedan lågstadiet, sedan hittade jag mammas sagan om isfolket = kärlek. Alltid läst, hur mycket har dock varierat. Hade familj, flera jobb och pluggade tog körkort och fick 2 barn. Nu är allt det "över" - ingen behöver mig som förr, intresset har med det utökats och blivit djupt fördjupat.:=) Läst litteratur A & B gymnasie nivå, det va jätteroligt, vill jobba med böcker, men det verkar omöjligt...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: