lästa böcker

HUSDJURET – Camilla Grebe

Ett gäng olika personer inom polisen; sätts in i En ny Cold case grupp enhet, som ska ta sig an ett gammalt fall-ett mordfall på ett barn, som hittades men ingen mördare, så nu får gruppen börja uppleva denna lilla by, i ett lugnt och tyst samhälle, som kommer visa sig ruva på en hel del konstigheter.

Vi får följa Jake, tonåring, i byn, Malin polis, första gången jobba med ett fall, utflyttad från byn och nu återvändare för jobb, samt hanne, profilerare som har arbetat många år och är mycket kompitent, kallad häxan. Dessa 3 utgör stommen i boken och vi får följa dem utifrån deras perspektiv var och en, vilket blir som 3 olika berättelser utifrån samma händelser, bra gjort.

Det är en ” mörk berättelse om vår samtid och de lögner vi berättar för andra samt de vi själva väljer att tro på” – En bok som ligger i tiden aktuell, med sitt innehåll.

Min andra bok av Grebe och mycket bättre än bra, som älskaren från, samt ett slut som är väldigt spännande och bra. 492 sidor läst under 3 dagar, swichade på rätt bra lättsam att läsa.

 

 

Annonser

Author

jea_eriksson@hotmail.com
jag har alltid läst sedan lågstadiet, sedan hittade jag mammas sagan om isfolket = kärlek. Alltid läst, hur mycket har dock varierat. Hade familj, flera jobb och pluggade tog körkort och fick 2 barn. Nu är allt det "över" - ingen behöver mig som förr, intresset har med det utökats och blivit djupt fördjupat.:=) Läst litteratur A & B gymnasie nivå, det va jätteroligt, vill jobba med böcker, men det verkar omöjligt...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: