lästa böcker

Karin Brunk Holmqvist – Rosa Elefanter

en liten bok på 205sidor som fick mig att le och att skaratta rakt ut, komsik och rolig om det äldre paret Selma & Artur, deras ny hem flyttade grannes dotter Disa.

De bor på en liten gård i det lilla samhället Tommarp, de är snart 70 år och lever ett mkt stillsamt liv, som nu kommer få ytterligare annorlunda grannar, en man inne i samhället försvinner och det händer en del konstiga & märkliga saker i deras nya vardag.

Det blir en del turer och ett gäg missförstånd, jag gillar boken, den är framförallt rolig men också mysig, vill gärna läsa hennes andra böcker, som ett mellanm¨l mellan de tyngre tjockare böckerna.=)

Annonser

Author

jea_eriksson@hotmail.com
jag har alltid läst sedan lågstadiet, sedan hittade jag mammas sagan om isfolket = kärlek. Alltid läst, hur mycket har dock varierat. Hade familj, flera jobb och pluggade tog körkort och fick 2 barn. Nu är allt det "över" - ingen behöver mig som förr, intresset har med det utökats och blivit djupt fördjupat.:=) Läst litteratur A & B gymnasie nivå, det va jätteroligt, vill jobba med böcker, men det verkar omöjligt...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: