MINA LÄSTA BÖCKER 2018-DECEMBER

 ——————————————————————————————————————————-
DECEMBER 2018
I. Gillian Flynn Gone Girl 556 sidor jag tkr den påminner om Boltons, små svarta…om & med barn-I denna här inga barn dock, min första Flynn bok, så nu har även jag last denna. Betyg -4
II. S.Sarenbrant Bakom din rygg, 394 sidor, 2 dagars läsning; andra boken jag läser av författarinnan och denna gillade jag mer, mkt bra tkr jag 4
III. Anhem Offer utan ansikte 590 sidor, även här en snygg författare & superbra läsning, varje sida är bra, ingen dötext, håller till betyg 5
IV. Kazuo Ishiguro, Begravd jätte 336 sidor, NOBELPRIS 2017! nytryck, inte så snygg framsida “som original som är superfint.” inga bra kapitel, 36 sidor ska vara ett KAPITEL, gör läsningen dryg och jag gillar det inte alls, hela boken är uppdelad I 4 avsnitt. Handlingen- är en Sagan som handlar om åldrande axl & Beatrice som ger sig ut på en vandring sökandes efter sin son, vi läser om monster o demoner och jag hade förväntat mig så mkt mer av denna bok (berättelse) håller inte med o att den ska vara storslagen utan jag Stör mig otroligt (tyvärr) på att författaren skriver te.x om en månad ,förra månaden, timmar, från föregående år, November, hela förmiddagen, några söndagar tidigare, 30 år, 4 dagar sedan, medeciner!!!! Nej, det äter upp min hjärna och nä det fans inga klockor, månader o medeciner då. Den är inte utläst (vet inte om översättning oxå spelar in…eller) 2
V. Jojo Moyes; Livet efter dig, 398 sidor “år100ades” kärlekshistoria, sager vart slutet hamnar före läsningen då, men nu har jag last den, inte mina 1a val av böcker eg, men har fått henne triologi, vad tycker jag då.? Jo, den är lätt att läsa, lätt ton med stora ämnen och jag fångas upp av storyn, helt klart värd att läsa, tänkvärd, absolut. Nästan 3
VI. M. SandmoOndskans ansikte del 4, häxmästaren 254 sidor 3
VII. Hjort Rosenfeldt De Underkända 403 sidor med spanning, Sebastian & . 4a(goodreads finns rec.)  denna &nedanstående
VIII. G. Flynn Vassa föremål 279 sidor, tunn; 3+
IX. Adler Olsen Den gränslöse 493 sidor 4
X. Camilla Läckbergm fyrvaktaren 358 sidor. 1870 Gastholmen 4
Jo Nesbo Frälsaren
Bolton Små svarta lögner
Boye Innan snön faller. innan-snon-faller säter/ snyggt omslag

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.