Christoffer Carlsson “Fallet Vincent”

Christoffer carlsson “fallet Vincent”

En bok jag haft länge, som stått där med sina andra olästa kompisar, men jag ska läsa dem nu, en efter en, då & då.
Så till boken: Fallet Vincent en debutbok och jag älskar debut böcker.
Handlar om en vilsen morfinist& de intriger som sker runt o med honom I sthlms undre värld. Här kan vi verkligen reflektera över mörkret I oss.
Tunga grejer, berättelse om hans dagar o nätter vi får följa med på en resa och jag tog 3 dagar på mig att hänga med Vincent
Den här slår jag ett slag extra för, boken är grymt bra skriven och jag älskar drivet I den och handlingarna, bra personporträtt, alla huvudkaraktärer känns verkliga.
Ja hela boken känns som en sann historia, något som kan hända. Känns aktuell och det menar jag I flera avseenden. Boken är på 253 sidor och har nyss kollat upp att det finns fler skrivna böcker, denna debuten kom när han va 22.?! Nu 2019 kommer Järntecken.

Boken är mörk, bade I miljö, handling, lite filosofisk och svart humor
han beskriver att det är olika händelser, handlingar & konsekvenser där mycket lämnas öppet för egen tolkning
jag tycker att det mörka, grå, misären, präntas ner som vackra poetiska ord emellan och de hotfulla bilderna målas upp I mitt inre med starka färger med toner av grått och svart, ja, jag stört gillar hans sätt att skriva, han har sin egna ton. !!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.