lästa böcker januari 2019

bokhög januari-19

Januari va en bra läsmånad med en mix- där jag läste 2 äldre,

en riktig hyllvärmare- c. carlsson med fallet Vincent, ny författare för mig med och jag gillade allt med boken, den är grymt bra och jag är nyfiken på att läsa mer från författaren.

Carin. gerhardsson är en FAVORIT, och denna falleri fallera falleralla har jag inte läst, så den hanns med i väntan på det som göms i snö.

Läckbergs böcker tycker jag är riktigt bra, har häxan hemma, sista boken då, känns både lite trist, men kanske på tiden och jag är så spänd på nya som släpps i mitten på april.

Motte slutet på sommaren, ja den funkar, ingen wow men, jag har köpt viter med få se om den wowar:=) den har ju sin funktion lättsam…

Rebecka Edler A och hennes 2a bok och blomstren dö är lika bra som hennes första den åttonde dödssynden, ser fram emot fler böcker och jag rekommenderar de stark, de är riktigt givande o ruggiga, kmr ihåg dem.

Fortsätter svenskt med skön spänning av Grebe och hennes Husdjuret samt Ninni Schulmans pojken som slutade gråta, del 2 i hennes serie av (5) rekommenderar den

Slaughter, har jag inte recensserat än, men supergillar det djupa, det mörka, kinnorna och jag är inte besviken, det är nasty och inte lättsmält, det är super.!!

Truc s serie får väldigt höga betyg från mig, de är mer än läsvärda och denna är del 2 – skuggorna vänder tillbaka.

pascal Engmans debut patrioterna får högsta betyg, så bra, den innehåller det mesta, på ett språk jag gillar, läs läs och jag längtar tills jag köpt hans 2a, feb rean kanske…..hope so

Min käre jo nesbö, är på top för mig, denna månad läste jag snömannen, som jag vill se filmen av, har inte sett film osv på säkert 8 månader, så ligger efter kan man säga, fastnat i böckernas värld.

Lägsta betyg får denna månad del 2. rädda mig inte av Teheri Mafi, en 2a mot hennes första tyckte jag va bättre en 3a-

Belinda Bauer då, jag vet inte vad jag ska tycka riktigt, för det är bara slutet som är br i denna mörk jord och jag hoppas de blir bättre, lite besviken hade stora förväntningar, även gäller detta

Peter may med svart huset, läst så mkt bra och jag tycker inte att den motsvarar mina förväntningar, har köpte hela serier från dem och det misstaget ska jag inte göra om, har nu köpte 1 bok från massa oilka nya författare för mig och ska se om jag gillar de så mycket som andra gör, före jag tror att jag ska bli helt lyrisk som andra..

Har du läst may.? Bauer? vad säger DU, blir de bättre, eller ligger de likadat fortsatt…

One thought on “lästa böcker januari 2019

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.