Läses Februari 2019

 Katedralen vid havet – I.Falcones
 Pansarhjärta-Jo Nesbo
 Rosa Elefanter
 Rädda mig inte
 Lilla bokhandelna runt hornet
 Mios blues
 Istället för dig
 Stryparen
 Gud som haver
 Lotus blues
 Francesca
 Dvalan
 Hasselskogen
 Bokhandeln på Riverside Drive
 Hälsningar från de döda
 Japp, jag har lagt högar, jan feb, mars April-läshögar, för att få in nya jag längtar efter, såklart, men framförallt, få undan äldre böcker jag fått, plockat upp på återvinning, loppis osv. Många serier påbörjade, viktigaste blev att läsa del ett, så jag vet att/om den är bra, så jag kan inhandla resternade (rea) nu feb-sent ute, men men Som MacBride, 300 sidor slukade sen igår, så nu kan jag tryggt inhandla de 4 inbundna på rea:=) 45 kr/st. loveliest.
 Kan bli tillagt som sagt och om någon inte hinns med följer den med till månaden efter. Jag skulle inte påbörja/köpa på mig nya författare/ med serier från rean, haha-det har redan spruckit. Har 6 författare jag vill läsa som är debutante för mig med, men nej -det får väntA. Ska försöka ha ett köpstopp efter februari till minst Maj,kommer aldrig hinna läsa mina böcker-men såå svårt att låta bli-ÄLSKAR JU BÖCKER

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.