Hälsning från de döda Stuart MacBride

storbritannien: Skottland, Wales, England, lunnefåglar, knäppskallar & idioter.

Kidnapparen/mördaren har tagit flickor, tolvåringar, tolv tjejer – alltid före de fyller 13. Medierna kallar honom födelsedagsfiraren, han skickar födelsekort till offrens familjer som visar deras torterade flickor, hur han långsamt o vidrigt torterat dem.
Krim.inspekt. Ash dotter Rebecca försvann för fem år sedan, ett år senare kom det första kortet, men Ash har hållit den för sig själv, ingen vet. För om det kommer fram så tas han bort från utredningen och då kan han inte ge mördaren det helvete han förtjänar……

Jag bläddrar i boken och vill inte riktigt släppa den ja jag harbörjat göra hundöron och markera i test/sidor, en ovana som blivit en vana:

” Djupt in i mänskors hjärtan når så vinterns frusna land,hlsning_frn_de_dda-stuart_macbride-36452560-thm.jpg
den långa natt som rörsta av död och fästs med köldens band…>”

496 sidor, 4 sidor från tegelsten, så en sten som får Betyg – 4,5 En ny favorit, både karaktären kriminalinspektör Ash och författaren McBride, en klass för sig. Även dr.McDonald, en udda, mjuk tjej som koplitterar Ash mycket fint i det Riktigt råa och mörka inom honom, miljöerna och andra karktärer i boken bladen vänds med faslig hastighet, den är utmärkt spännande och grovt ,skitigt en harry hole på speed – rekommenderas. En debutbok, en ny serie, samt att han har skrivit iaf en bok som inte handlar om Ash (Häxjakten)
! Bok 2 i serien (En sång för de döda) igger redan i inkorg. Boken överraskar konstant och jag drogs in i handlingen med skräckblandad njutning, förtjusning och skräck, med munnen öppen o ögonen upspärrade, 2,5 dags speed reading.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.