Dvalan Camilla Grebe

Hon har tycker jag gått från sådär, till bra och med tredje boken mycket bra, jag gillar den skarpt. Rekommenderar er att läsa.)

479 inbundna sidor, snyggt omslag, mycket lätt att läsa.

”It´s funny how the colors of the real World only seem really real when you Watch them on a screen” Anthony Burges, A Clockwork Orange

Del 3 Flickorna och mörkret.

På boken står det att den är en laddad spänningsroman om en samtid av gränslös självupptagenhet. Samt en skildring av slår slint – och hur hon utan att spoila gjort kärlek stark nog att övervinna döden.

Gillar kapitelindelningar och inledningarna. Jag faschineras gång på gång över hur olidligt bra hon fått till den här nervkramande handlingen, skulle kunna hända hos en granne, så många verklighets aha som dyker upp, med fakta i hand, hur många mår inte riktigt psykiskt dåligt i samhället idag och lever på kanten av att tippa över, det finns fall iverkligheten, och även i verkliga livet tvistar hemska saker till att bli riktigt otäcka, mycket verklighets trogen.

18 åriga Samuel är på glid. Efter en misslyckad narkotikaaffär måste han fly och finner en fristad hos Rakel, som har en stor sorg och lever med och tar hand om sin hjärnskadade son, efter en smitningsolycka. Hon bor på Marholmen, nästan öde ställe förrutom turister

Det förflutna kommer ikapp honom och han tvingas be den enda han har, sin mamma. Hon får ifrågasätta allt hon hitills trott på och ta lagen i egna händer.

Manfred, kriminalinspekören utreder 2 brutala mord, när hans väg korsar Samuels och hans mamma Pernilla.

Utredningen blir komplicerad och Manfred beslutar sig för att kontakta Hanne, profileraren som bor i Ormberg (som vi mötte i förra boken)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.