Daisy i kedjor – Sharon Bolton

Så står det om bokens handlingar:

Berömda mördare har fanklubbar .
Hamish Wolfe är inte annorlunda. Han kommer att sitta inspärrad resten av livet för att ha kidnappat och mördat tre kvinnor – och får mängder av beundrarbrev varje dag. Han är snygg, karismatisk och har en stor övertalningsförmåga. Hans beundrare är säkra på att han är oskyldig, och deras drömmars man.
Vem skulle gå med i en sådan fanklubb?
Maggie Rose är advokat och bästsäljande true crime-författare, lika tillbakadragen som hon är framgångsrik. Hon tar bara de fall hon vet att hon kommer vinna. Hamish vill ha Rose som sin advokat. Han vill att hon ska förändra hans öde. Hon är övertygad om att hon är immun mot den charm som den här sortens man kan besitta.
Men kanske är Hamish Wolfe annorlunda.

**************

Själv gottar jag mig i alla nya böcker, extra svårt att välja så nu läser jag alldeles för många samtidigt för Rean började för sådär 2 veckor sedan, och jag har massa nya böcker/serier i mina hyllor, med blandad kompott av olika böcker /författare. Resultat=Supernöjd.

<läst ut 2 böcker igår and -in Daisy – I did not see it coming, The end: förbannat skickligt gjort, hela storyn MEN slutet då såklart, så bra.

Fristående bok,   fängslande,  med härjade karaktärer byggs krypande
stämningar upp så man lever in i det obehagliga. Jag ger näst högsta betyg

4,5 UTMÄRKT, REKOMMENDERAS, OMLÄSNINGSOBJEKT.

416 SIDOR, inser att jag borde läsa mindre x antal pocket, tär på mina ögon…(kisar)

 

daisy sb.jpg

 

 

 

One thought on “Daisy i kedjor – Sharon Bolton

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.